vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Verdachte van steekpartij in Oostende aangehouden na winkeldiefstal

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – De politie heeft afgelopen zaterdag een mogelijke betrokkene bij de steekpartij die plaatsvond op 31 mei in Oostende opgepakt. Deze arrestatie vond plaats naar aanleiding van een winkeldiefstal.

De twintigjarige verdachte werd ondertussen door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van mededaderschap aan poging tot moord en op verdenking van verboden wapendracht.

De steekpartij vond plaats vlakbij het bekende café ‘New Passage’ aan de Torhoutsesteenweg in Oostende. Op die bewuste middag escaleerde een ruzie tussen twee mannen, waarbij één van hen een mes trok en zijn rivaal in het gezicht en in het been stak. De hulpdiensten en de politie waren snel ter plaatse en het slachtoffer werd met levensgevaarlijke verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie nam de zaak zeer serieus en startte een intensief onderzoek om de daders te identificeren en te arresteren. Na enige tijd van onderzoek kwamen ze de verdachte op het spoor, nadat hij betrokken was bij een winkeldiefstal. Deze arrestatie leidde vervolgens tot de aanhouding van de verdachte op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij.

De onderzoeksrechter beval de aanhouding van de twintiger op verdenking van mededaderschap aan poging tot moord en verboden wapendracht. Het onderzoek naar de zaak zal worden voortgezet om alle omstandigheden rond het incident te verhelderen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. Die steekpartij begon wel tussen de halalwinkel en de western union en na een paar keer oversteken van de torhoutsesteenweg geëindigd aan het café maw heeft niks te maken met het café

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments