maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Zoekactie in Oostende naar vermiste twintigers: “Op weg naar huis zonder verwittigen van bevriend koppel”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Zondagavond werd er rond 22.30 uur een grootschalige zoekactie opgestart in Oostende naar twee twintigers. Deze Franstalige jongeren waren voor het laatst gezien op het strand van Oostende, ter hoogte van het Kursaal, rond 13.00 uur. Na dat tijdstip verdwenen ze echter van de radar. Pas negen uur later werd de politie op de hoogte gesteld van hun verdwijning.

De vertraging in het melden van de vermissing, die pas rond 22.00 uur plaatsvond, is nog niet volledig opgehelderd. “We werden pas vanavond geïnformeerd”, aldus Eline Goeminne van de lokale politie van Oostende. “Volgens de procedure zijn we onmiddellijk begonnen met een zoektocht op het strand en in het water.” Ook de brandweer werd ingeschakeld. “De twee bleken ook niet aanwezig te zijn in hun hotel.”

Echter, kort nadat de zoekactie was gestart, kwam aan het licht dat er sprake was van een misverstand. “De twee waren onderweg naar huis in Rijsel, maar hadden nagelaten om hun bevriend koppel op de hoogte te stellen”, legt Goeminne uit. “Daarom werd de zoekoperatie geannuleerd.”

bron: Het Nieuwsblad

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments