vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Fietser overlijdt na botsing met Porsche, 20-jarige bestuurder niet onder invloed

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Een tragisch ongeval schokt Oostende, terwijl een 89-jarige fietser donderdagmiddag het leven verloor na een aanrijding met een Porsche in de Elisabethlaan. Het incident deed zich voor rond 15 uur nabij de Sint-Janskerk, op het kruispunt met de Generaal Jungbluthlaan.

De impact van de botsing was ernstig, waarbij de fietser op de voorruit van de Porsche terechtkwam en vervolgens hard op de grond viel. Ondanks de snelle reactie van de hulpdiensten ter plaatse, kon er helaas geen hulp meer geboden worden aan het slachtoffer, dat ter plekke overleed.

De lokale autoriteiten hebben de plaats van het ongeval afgesloten en zijn begonnen met een onderzoek naar de omstandigheden rond deze tragische gebeurtenis. De 20-jarige bestuurder van de Porsche werd onderworpen aan een ademtest en een speekseltest, waaruit bleek dat hij nuchter was.

Een verkeersdeskundige is aangesteld om het incident grondig te onderzoeken. Het is van cruciaal belang dat de gemeenschap van Oostende antwoorden krijgt over wat er precies is gebeurd en hoe dit ongeval voorkomen had kunnen worden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

4 REACTIES

  1. Ik vraag me af waar er een oversteekplaats is voor fietsers op dat punt? Geen haat maar de fietsers steken ook maar over waar ze willen tegenwoordig. Ondanks dit spijtige gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments