vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Een gestolen bakfiets is na twee maanden herenigd met de eigenaar in Oostende.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Een opmerkelijke wending in een fietsdiefstalzaak in Oostende. Na twee maanden van onzekerheid en verlies kon een 41-jarige man zijn gestolen elektrische bakfiets terug in ontvangst nemen.

Het voorval vond plaats eind augustus, toen de man het slachtoffer werd van een fietsdiefstal waarbij zijn geliefde bakfiets werd ontvreemd. In de nasleep van de diefstal deed hij aangifte bij de politie, zoals aanbevolen in dergelijke gevallen.

Afgelopen zondagavond, rond 21 uur, ontdekte de eigenaar zijn gestolen bakfiets in de nabijheid van de Sint-Petrus-en-Pauluskerk. Onmiddellijk waarschuwde hij de politie.

Het cruciale bewijs dat de gestolen bakfiets aan de rechtmatige eigenaar toebehoorde, werd geleverd door foto’s, een overeenkomstig serienummer en een passende sleutel op de batterij. Hiermee kon de man aantonen dat hij de rechtmatige eigenaar was. Als gevolg daarvan werd hij herenigd met zijn geliefde bakfiets.

Een opmerkelijke en gelukkige afloop voor de betrokken man na een lange periode van onzekerheid over het lot van zijn bakfiets.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments