vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

4-jarig kindje in levensgevaar na ongeval met elektrische quad op Oostendse Zeedijk

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Auteur: Het Ostends Nieuws

Vanmiddag deed zich een tragisch ongeval, hierdoor verkeert een 4-jarig Duits jongetje in levensgevaar na een incident met een elektrische quad op de Oostendse Zeedijk. De gebeurtenis vond plaats ter hoogte van het kunstwerk Rock Strangers, waar het kind ten val kwam tijdens een uitstapje met zijn ouders.

Een Duits koppel, dat Oostende bezocht, huurde op zaterdagmiddag een elektrische quad bedoeld voor kinderen om hun zoontje een leuke tijd te bezorgen. Echter, omstreeks 12.45 uur nam de vreugde een tragische wending. Het 4-jarige kind kwam bijzonder hard ten val, en zijn toestand werd onmiddellijk als ernstig beschouwd.

Woordvoerster Eline Goeminne van de lokale politie Oostende vertelde: “Het kind werd in kritieke toestand overgebracht naar het AZ Sint-Jan in Brugge en is later naar het UZ in Gent vervoerd. Het jongetje verkeert nog steeds in levensgevaar.”

Hoewel de politie de omstandigheden nog onderzoekt met behulp van camerabeelden, beschrijft het parket West-Vlaanderen het incident als een tragisch ongeval. Volgens het parket wilde de 34-jarige vader tussenkomen toen zijn zoontje de controle over de quad verloor. Helaas struikelde hij en viel bovenop zijn zoontje.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments