zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Filou Oostende versterkt zich met Ilimane Diop om blessures op te vangen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Basketbalclub Filou Oostende heeft een nieuwe aanwinst verwelkomd in de vorm van de 2m11 grote Spanjaard Ilimane Diop. De 28-jarige speler komt over van de topclub Unicaja Malaga, waar hij tot op heden niet aan spelen toe kwam.

Opmerkelijk is dat dit de eerste keer in Diop’s carrière is dat hij een contract buiten Spanje heeft ondertekend. Zijn komst naar Oostende is bedoeld om de blessureproblemen van Haris Bratanovic en Servaas Buysschaert op te vangen.

De transfer van Diop werd officieel aangekondigd door Oostende middels een persbericht. De club benadrukte de ervaring en gestalte die Diop met zijn imposante lengte van 2m11 met zich meebrengt, vooral onder de basket. Bovendien wordt verwacht dat hij mogelijk al speelgerechtigd is voor de aanstaande wedstrijd tegen de Kortrijk Spurs.

Diop heeft een contract van drie maanden ondertekend bij de kustploeg, en zijn komst wordt met veel verwachtingen begroet door de fans van Filou Oostende. De club hoopt dat zijn aanwezigheid het team zal versterken en bijdragen aan een succesvol seizoen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments