maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Triest incident in Koningstraat: vrouw springt uit appartement en laat het leven

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende, 2 oktober 2023 – De rustige ochtendstilte in Oostende werd verstoord door een tragische gebeurtenis in de Koningstraat. Een vrouw sprong uit een appartement en overleed ter plaatse. De stad werd vanmorgen wakker met heel veel politie in het centrum van de stad.

Het was in de vroege ochtenduren, toen Oostende langzaam ontwaakte, dat de Koningstraat getuige was van een trieste gebeurtenis. Een vrouw sprong uit het raam. van een appartement. Het tragische gevolg was dat zij deze sprong niet overleefde.

We wensen familie en vrienden van de vrouw heel veel sterkte toe!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

12 REACTIES

  1. Ze is op een stelling geklommen van op de straat en zo op een dak geklommen en er afgesprongen en niet uit het raam van een appartement…

  2. Sorry, die vrouw sprong van het dak en niet uit een appartement!
    Ze was zelfs nog in leven na de reanimatie en is blijkbaar onderweg of in de kliniek gestorven.

  3. De verslaggeving van deze tragische gebeurtenis, had stukken beter kunnen zijn.
    Sterkte aan familie en vrienden, die nu zonder deze dame verder moeten met hun leven.

  4. Discussie over hoe en wat????? Beter medeleven tonen met nabestaanden en vraag u eens af WAAROM????? mijn innige deelneming en sterkte voor familie en nabestaanden.

  5. Innige deelneming, maar zo erg dat met alle communicatie-middelen die er nu zijn , we er nog steeds niet in slagen deze mensen tijdig te helpen ….

  6. Oostende zit nokvol met mensen met een depressie, niet alleen door de corona periode die veel stuk maakte maar ook door de energiecrisis. Er is enorme leegte en eenzaamheid. Wij zochten voor onze dochter steun en staan op wachtlijst van Ă©Ă©n jaar. Het is erg dat iemand zich van het leven ontneemt en je kan zeggen laf, maar dat is het niet want meestal zijn dit enorm sterke mensen die overal een deur tegen het gezicht krijgen. Wie actief hulp zoekt weet dat. Voor de familie een zware klap, ik hoop dat er zeer snel ingegrepen wordt in Oostende, men trekt enkel verwende rijke generaties aan die zich aan alles en iedereen storen, voor die groep hun fratsen heeft men wel tijd en energie en middelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments