donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Parket karig met informatie na overlijden café-uitbater op Groentemarkt in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Het parket blijft voorlopig terughoudend met commentaar over het tragische overlijden van de uitbater van café Ding Dong, gelegen op de Groentemarkt in Oostende. De uitbater werd vrijdag dood aangetroffen boven zijn zaak, waar hij tevens woonde.

Hoewel de exacte doodsoorzaak nog onbekend is, heeft het parket aangekondigd een onderzoek te starten om meer duidelijkheid te verkrijgen. Voorlopig wordt het overlijden beschouwd als verdacht.

Het mysterie rond het overlijden van de uitbater heeft de lokale gemeenschap geschokt en heeft geleid tot speculaties over de mogelijke omstandigheden van zijn dood. Het parket heeft echter benadrukt dat er geen reden is om overhaaste conclusies te trekken en dat het belangrijk is om het onderzoek af te wachten alvorens tot een definitieve uitspraak te komen.

Volgens de voorlopige informatie heeft het parket weinig details vrijgegeven over de zaak. In een persmededeling gaven zij aan dat de doodsoorzaak nog wordt onderzocht. Het parket houdt alle opties open en sluit geen enkele mogelijkheid uit. Het is nog te vroeg om te speculeren over de omstandigheden waaronder de uitbater is overleden, maar het verdachte karakter van het overlijden rechtvaardigt nader onderzoek.

De uitbater van café Ding Dong werd boven zijn zaak aangetroffen. Het is onduidelijk of er sprake is van een inbraak of andere sporen van geweld.

Het is nu wachten op de resultaten van de autopsie op het lichaam.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments