donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Verdacht overlijden van taverne-uitbater Danny (55) in Oostende onderzocht door parket

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In Oostende wordt het verdachte overlijden van Danny Vanhaeren (55), de uitbater van taverne Ding Dong op de Groentemarkt, momenteel onderzocht door het parket. Er is een onderzoeksrechter ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. De zus van Danny geeft aan dat hij op de eerste verdieping werd gevonden, maar er zijn verder geen details bekendgemaakt.

Danny heeft jarenlang de taverne Ding Dong gerund op de Groentemarkt, hoewel hij tegenwoordig minder vaak geopend was dan voorheen. Afgelopen week viel het op dat de deur van de taverne gesloten bleef, terwijl de lichten aan waren en muziek speelde, volgens een buurtbewoner. Normaal gesproken werd Danny regelmatig gezien terwijl hij even naar de nabijgelegen supermarkt liep, maar sinds dinsdag had niemand hem meer gezien. Bezorgde buurtbewoners hebben de politie ingeschakeld, die naar de taverne ging en het lichaam van Danny op de eerste verdieping aantrof, boven de taverne.

Het verdachte overlijden werd onmiddellijk als zodanig behandeld, en de autopsie zal meer informatie moeten verschaffen. Er is een onderzoeksrechter bij de zaak betrokken, en het parket geeft aan dat het onderzoek momenteel gaande is. Verdere details kunnen op dit moment niet worden vrijgegeven.

Zowel de familie als de buurtbewoners zitten momenteel met veel vragen. Marina, de zus van Danny, noemt de situatie zeer verdacht. Ze merkt op dat Danny zich boven de taverne bevond, maar niet in zijn eigen bed. Dit alleen al wekt argwaan bij de familie.

Marina had de afgelopen maanden minder contact met haar broer, die het moeilijk had na het mislopen van zijn huwelijk. Ze benadrukt echter dat hij geen vlieg kwaad zou doen en dat hij dol was op zijn taverne en graag onder de mensen was. Ze kan zich niet voorstellen wie hem iets zou willen aandoen. De familie zal nu moeten afwachten wat het onderzoek zal opleveren.

bron: hln.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments