maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Yves Vanderhaeghe en KV Oostende bespreken mogelijkheden tot samenwerking

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ostends Nieuws – KV Oostende en Yves Vanderhaeghe (53) lijken steeds dichter bij elkaar te komen. De voormalige coach van de Kustboys bracht een bezoek aan Oostende, waar gesprekken plaatsvonden over een mogelijke terugkeer voor het komende seizoen. Hoewel er momenteel nog geen officieel voorstel op tafel ligt, wordt er duidelijk gewerkt aan een mogelijke samenwerking.

Vorige week kwam naar voren dat KV Oostende overweegt om ex-coach Vanderhaeghe aan te trekken om het team nieuw leven in te blazen in 1B. Het enthousiasme is wederzijds, aangezien de West-Vlaming overweegt om een derde avontuur aan de kust te beginnen. Beide partijen lijken elkaar dus steeds meer te vinden. Vandaag vonden er in ieder geval besprekingen plaats tussen Vanderhaeghe en vertegenwoordigers van de club in Oostende. Het betrof een “verkennende bijeenkomst” waarin de sportieve ambities en werkwijze werden besproken.

Het is momenteel echter nog onzeker of Vanderhaeghe daadwerkelijk ingaat op het aanbod. Er moeten nog enkele zaken op bestuursniveau worden opgehelderd bij KVO. Er ligt momenteel nog geen concreet financieel voorstel op tafel en Vanderhaeghe moet ook de nodige garanties krijgen met betrekking tot zijn werkingsmiddelen en de selectie voor het volgende seizoen.

Vanderhaeghe werd afgelopen seizoen in oktober op een ongebruikelijke wijze ontslagen bij KV Oostende, waar Ganaye – die geen toekomst meer zag aan de kust – besloot om samen te werken met Dominik Thalhammer. Dit resulteerde in degradatie naar 1B. Eerder was Vanderhaeghe al twee seizoenen trainer, van juli 2015 tot september 2017, gedurende de succesvolle jaren onder Marc Coucke. Ook toen werd de coach ontslagen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments