donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Wie kent de man die aanspoelde op het strand van Wenduine?

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Op woensdag 7 juni 2023 werd het levenloze lichaam van een man ontdekt op het strand van Wenduine. Ondanks intensieve inspanningen van de politie en het publiek om zijn identiteit vast te stellen, blijft de identificatie van deze persoon tot op heden een mysterie.

Volgens de politie wordt de man geschat tussen de 60 en 65 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en heeft een lengte van ongeveer 1 meter 75. Zijn kenmerkende uiterlijke eigenschappen omvatten kort, grijs haar en een grijze baard en snor. Bovendien heeft de man een litteken van een hazenlipoperatie en draagt hij een schedeldakprothese. Hij werd behandeld voor epilepsie en gebruikte het medicijn topiramaat, ook bekend onder de merknaam “Topamax”.

De kleding die de man droeg op het moment van ontdekking bestond uit een donkerblauw T-shirt met een rood en blauw gekleurde kraag, afkomstig van het merk “Tom Tailor” in maat XXL. Zijn schoeisel bestond uit bruine schoenen van het merk “ECCO” in maat 44.

De politie roept het publiek op om eventuele informatie te verstrekken die kan leiden tot de identificatie van deze persoon. Als u enige kennis of aanwijzingen heeft met betrekking tot zijn identiteit, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de lokale politie van Wenduine.

De zaak blijft open en de autoriteiten zetten hun inspanningen voort om de identiteit van de overledene vast te stellen. Een tragedie als deze herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om te zorgen voor de veiligheid en het welzijn van onze gemeenschap, en om elkaar te ondersteunen in moeilijke tijden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments