donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Werkneemster van supermarkt veroordeeld tot 6 maanden cel voor diefstal uit kassa

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Een 21-jarige vrouw uit Oostende is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6 maanden wegens het stelen van geld uit de kassa van een supermarkt. T.V., werkzaam als medewerkster, heeft bekend dat ze geld heeft ontvreemd.

De verdachte begon op 1 februari vorig jaar te werken bij supermarkt Maenhout. Op 20 en 25 april ontdekte haar werkgever dat er respectievelijk 150 euro en 200 euro waren gestolen uit de kassa. Deze bedragen waren geregistreerd als teruggave. T.V. heeft toegegeven dat ze begin maart met het stelen van geld is begonnen. Hoewel het totale gestolen bedrag naar verluidt 1.500 euro was, werd ze uiteindelijk niet voor dat volledige bedrag vervolgd.

Vorige maand moest T.V. zich voor de correctionele rechtbank in Brugge verantwoorden. Ze stond daar ook terecht voor de diefstal van een iPhone en een bankkaart in café Hemingway in Oostende. Tijdens het politieverhoor beweerde de beklaagde echter dat ze de mobiele telefoon had gevonden. “Ze dacht dat ze het toestel mocht houden”, aldus procureur Joke Vanbelle. “Ze beschouwde het naar eigen zeggen niet als diefstal.” T.V. was afwezig tijdens haar proces en werd bij verstek veroordeeld tot 6 maanden cel en een boete van 208 euro.

bron: hln.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments