maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Weerbericht voor donderdag 4 mei

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Goedemorgen Oostende! Hier is het weerbericht voor donderdag 4 mei 2023. We beginnen de dag met zonnige perioden en velden van hoge bewolking. Later in de ochtend en vanaf de middag neemt de bewolking toe met middelhoge wolken.

In de avond zal het zwaarbewolkt worden en regenachtig met buien. De maximumtemperatuur zal rond 21°C liggen en er zal een vrij krachtige wind zijn uit het oosten, die later op de dag matig zal worden en af en toe zal krimpen naar het oosten-noordoosten.

In de avond zal de wind matig zijn en komen uit het zuidwesten tot westen. Het zicht zal matig tot goed zijn gedurende de dag, maar later op de avond zal het goed zijn, behalve in de neerslag.

Op vrijdag zal het weer wisselvallig zijn met soms zware bewolking. Vanaf de middag zullen er af en toe buien vallen, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur zal rond de 17°C liggen en er zal een matige wind zijn uit het zuidwesten, die later op de dag zal draaien naar het westen en tijdelijk matig tot vrij krachtig zal worden.

Voor de kust van Oostende zal de golfhoogte vanavond rond de 80 cm zijn en geleidelijk afnemen tot 50 cm tegen morgenavond. De temperatuur van het zeewater zal rond de 12 à 13 graden zijn.

Fijne dag gewenst en vergeet niet een paraplu mee te nemen voor vanavond.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments