donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Weerbericht Oostende: maandag 10 juli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Vandaag wordt onze regio beïnvloed door een mobiele hogedrukwig, wat zorgt voor een tijdelijke stabilisatie van het weer. Morgen, dinsdag, zal er aan de voorzijde van een naderend koufront opnieuw warmere lucht vanuit het zuiden worden aangevoerd. In de loop van dinsdagnacht trekt het koufront door het land, waarna het opnieuw koeler wordt.

Vandaag begint de dag meestal zonnig in de meeste regio’s, met uitzondering van het oosten van het land waar er mogelijk wat lage wolkenvelden of mistbanken kunnen voorkomen. In de loop van de dag kunnen er landinwaarts enkele stapelwolken ontstaan, maar het blijft waarschijnlijk droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 23 graden aan zee en 28 graden in het uiterste zuiden. De wind waait zwak tot matig, voornamelijk uit zuidwestelijke richtingen.

Vannacht zal het grotendeels helder zijn, met hoogstens enkele hoge wolkensluiers. De minima liggen tussen 13 en 18 graden. De wind is aanvankelijk zwak en variabel, maar neemt later matig toe uit het zuiden.

Blijf genieten van het zomerse weer, maar houd ook rekening met eventuele veranderingen in de luchtgesteldheid. We wensen iedereen een aangename dag en avond toe in Oostende!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments