maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Weerbericht donderdag 31 augustus

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Het weer in onze stad blijft in beweging, en donderdag zal geen uitzondering zijn. We staan voor een dag vol variatie, van opklaringen tot regenachtige periodes. Hier is wat je kunt verwachten:

Terwijl de nacht vordert, zal de lucht droger worden en langzaam helderder opklaren. De temperaturen zullen schommelen rond een gemiddelde van 13 graden. De wind zal matig waaien uit het westzuidwesten tot zuidwesten en zal na middernacht veranderen naar het westnoordwesten.

Donderdag begint de dag met een dans van zon en wolken. Naarmate de namiddag vordert, zal de bewolking toenemen en tegen de late namiddag zullen regendruppels beginnen te vallen. De regen zal intensiveren gedurende de avond en nacht. De temperaturen bereiken een maximum van ongeveer 19 graden. Een zachte tot matige wind zal waaien uit het zuidwesten, zal tijdelijk draaien naar het westen en zal vervolgens weer aantrekken tot matige snelheden. Tegen de avond zal de wind krimpen en uit het zuiden waaien.

Kustomstandigheden: De golven langs onze kust zullen in hoogte afnemen, van 80 cm vanavond tot 40 cm morgenavond. Als je een duik wilt nemen, kun je genieten van aangenaam strandwater met een temperatuur van 20 graden.

Het weer in Oostende blijft verrassingen in petto hebben. Of je nu van de zon wilt genieten of de regen wilt omarmen, bereid je voor op een dag vol afwisseling.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments