zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

Vrouw zonder geldig rijbewijs verliest auto na betrokkenheid bij ongeval

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Een ongeval deed zich voor op woensdag toen een 32-jarige vrouw de parkeerplaats van een supermarkt op de Konterdam verliet via de Rokerijstraat. Helaas raakte zij tijdens het wegrijden een geparkeerd voertuig.

Naar aanleiding van dit incident werd de politie ter plaatse geroepen. Bij de controle van de bestuurder bleek echter dat zij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Als gevolg hiervan werden de nodige bevindingen opgenomen in een proces-verbaal en werd het voertuig van de veroorzaker weggesleept.

Het voorval vond plaats in de vroege namiddag, toen de drukte op de parkeerplaats van de supermarkt begon toe te nemen. Getuigen zagen hoe de vrouw haastig de parkeerplaats verliet en daarbij onoplettend was. Ze raakte een geparkeerd voertuig, wat resulteerde in schade aan beide auto’s.

De politie arriveerde en voerde een grondige controle uit op de bestuurder en de betrokken voertuigen. Tijdens de controle werd vastgesteld dat de vrouw niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Als gevolg van het ontbreken van een geldig rijbewijs werd het voertuig van de vrouw getakeld en weggevoerd.

De politie nam alle relevante gegevens op en stelde een proces-verbaal op, waarin de bevindingen en overtredingen van de bestuurder werden gedocumenteerd. De vrouw zal vermoedelijk worden geconfronteerd met juridische gevolgen voor het rijden zonder rijbewijs en het veroorzaken van een ongeval.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments