zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Vrouw uit Oostende valt partner twee keer aan met mes en krijgt contactverbod voor West-Vlaanderen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Een vrouw (31) uit Oostende is onder voorwaarden vrijgelaten in een lopend onderzoek naar poging tot doodslag op haar partner. Opmerkelijk genoeg was dezelfde vrouw vorig jaar al eens in voorhechtenis beland vanwege messteken toegebracht aan hetzelfde slachtoffer.

De incidenten vonden plaats in haar appartement in Oostende op 12 mei van vorig jaar en dit jaar. De hevige ruzies escaleerden in fysiek geweld waarbij de vrouw drie messteken uitdeelde in 2022 en beperktere verwondingen aan de rug van haar partner veroorzaakte dit jaar. Het slachtoffer werd in beide gevallen naar buiten gevonden met verwondingen.

H.R. werd aanvankelijk aangehouden op verdenking van poging tot doodslag en werd later onder voorwaarden vrijgelaten. Deze voorwaarden omvatten onder andere begeleiding voor haar alcoholprobleem en een contactverbod met haar partner. Desondanks hervatte ze enkele maanden later de relatie met het slachtoffer.

De verdediging beweert dat de verdachte spijt heeft van haar daden en heeft met succes haar vrijlating bepleit. Onder de nieuwe voorwaarden is ze echter onderworpen aan opnieuw een contactverbod en opvallend genoeg, mag ze tijdelijk West-Vlaanderen niet betreden.

Hoewel de verdachte spijt heeft betuigd, blijft de herhaling van dergelijk gewelddadig gedrag zorgen baren voor de veiligheid van het slachtoffer en anderen in de regio.

bron: focus.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments