zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Vrijwilligers gezocht voor Informatie aan Zee

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Op 19 en 20 oktober zal het Kursaal te Oostende de thuisbasis zijn van Informatie aan Zee 2023, een congres voor informatieprofessionals georganiseerd door de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie (VVBAD). Om alles vlot te laten verlopen, is de VVBAD op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens het evenement.

De vrijwilligers zullen helpen bij het onthaal van deelnemers, bij piekmomenten aan de vestiaire en in de praktische organisatie van de verschillende sessies. Daarnaast zijn de vrijwilligers het aanspreekpunt voor deelnemers met vragen en zorgen ze ervoor dat de zalen na elke sessie netjes worden opgeruimd.

Vrijwilligers krijgen veel in ruil voor hun inzet. Zo komen ze in contact met mensen die werkzaam zijn in de informatiesector en krijgen ze een unieke blik achter de schermen van het congres en de sector. Ook krijgen vrijwilligers een gratis warme maaltijd tijdens de middagpauze en snacks en dranken gedurende de dag. Als beloning voor hun inzet, krijgen ze een vrijwilligersvergoeding van €40,76 per dag en kunnen ze de volgende dag gratis deelnemen aan het programma.

De VVBAD is de beroepsvereniging in Vlaanderen voor bibliothecarissen, archivarissen en documentalisten. De vereniging streeft naar samenwerking en kennisuitwisseling binnen de sector en organiseert daarom regelmatig evenementen zoals Informatie aan Zee.

Als je geïnteresseerd bent in het vrijwilligerswerk voor Informatie aan Zee, neem dan contact op met Jessica Jacobs via jessica.jacobs@vvbad.be of 03 281 44 57. Dit is een uitgelezen kans om de sector te leren kennen en je netwerk uit te breiden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments