donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken wandelt van Oostende naar Brussel om beleid aan te klagen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zal tussen 19 en 29 mei van Oostende naar Brussel wandelen om het beleid van de verschillende regeringen aan te klagen. Met als slogan “Doe ze luisteren!” wil hij een sterk signaal uitsturen dat het beleid volledig anders moet.

De wandeltocht zal tien dagen duren en tijdens zijn tocht zal hij elke dag halt houden in een Vlaamse gemeente om zo veel mogelijk mensen te ontmoeten en te spreken.

Van Grieken wil niet alleen zijn waar de mensen zijn, maar ook samen met hen naar Brussel stappen. De wandeltocht zal uitmonden in een grote protestbijeenkomst op pinkstermaandag op het Albertinaplein aan het station Brussel-Centraal. Vlaams Belang zal bussen inleggen vanuit heel Vlaanderen om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren.

Met deze actie wil het Vlaams Belang een ijzersterk signaal uitsturen dat de “elite” in de Wetstraat onvoldoende luistert naar “de mensen die de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen en in de steek worden gelaten”. Het protest moet een jaar voor de verkiezingen de aanzet geven voor een verandering in het beleid van de verschillende regeringen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments