zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

Vandalisme bij geparkeerd voertuig in Zwaluwenstraat – Getuigen gezocht

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In de avond van 18 mei werd er een verontrustend incident van vandalisme gemeld in de Zwaluwenstraat, waarbij een geparkeerd voertuig ernstig beschadigd raakte. De eigenaar van het voertuig, Adam Borz, doet een dringend beroep op getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

Borz heeft de politie al op de hoogte gebracht en zal morgen persoonlijk langsgaan om aangifte te doen.

Het vandalisme vond plaats tussen 20:00 uur en 22:00 uur ’s avonds. De specifieke locatie van het incident was de Zwaluwenstraat, maar verdere details over de exacte plek zijn nog niet vrijgegeven. Het voertuig van Borz liep aanzienlijke schade op aan de voorruit, die met opzet werd vernield.

Adam Borz, de eigenaar van het beschadigde voertuig, zegt dat hij op zoek is naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord dat kan bijdragen aan het identificeren van de dader. Hij roept mensen die informatie hebben op om contact op te nemen met de lokale autoriteiten om hun getuigenverklaring af te leggen.

Vandalisme is een ernstig misdrijf dat niet alleen materiële schade veroorzaakt, maar ook emotionele gevolgen kan hebben voor de slachtoffers. De lokale politie neemt deze zaak serieus en zal een grondig onderzoek instellen om de verantwoordelijke partij op te sporen en ter verantwoording te roepen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments