donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Update: Man neergestoken in Oostende, dader op de vlucht met mes in de hand

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Een steekincident in Oostende heeft geleid tot de zware verwonding van een 40-jarige man uit Nieuwpoort. Het incident vond plaats rond 16.45 uur in de Langestraat, ter hoogte van de Platformstraat. De dader, een jongeman, vluchtte na de aanval richting de Van Iseghemlaan met het mes nog in zijn hand. De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte, die vermoedelijk betrokken is bij drugsgerelateerde feiten. Ooggetuigen bevestigen de verontrustende gebeurtenissen en vragen zich af waarom iemand met zo’n groot mes op straat loopt.

Het slachtoffer, een 40-jarige man uit Nieuwpoort, werd minstens één keer gestoken met een groot mes. Na het incident zocht de dader zijn toevlucht richting de Van Iseghemlaan, waar hij nog steeds voortvluchtig is. De politie onderzoekt de zaak grondig en kan nog geen verdere informatie vrijgeven over de toestand van het slachtoffer en de identiteit van de verdachte.

Ooggetuigen melden dat het slachtoffer veel bloed verloor, en er was een meterslang bloedspoor te zien in de Platformstraat. De politie heeft bevestigd dat het incident waarschijnlijk verband houdt met drugsmisbruik, maar verder onderzoek is nodig om dit volledig te bevestigen.

Opvallend is dat de dader na de aanval wegvluchtte met het bewuste mes in zijn hand. Camerabeelden uit de omgeving laten dit zien, en de politie zal alle beschikbare beelden opvragen om het onderzoek te ondersteunen. Getuigen zijn verontwaardigd over de situatie en vragen zich af waarom iemand met een dergelijk groot mes op straat rondloopt.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments