vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Tragisch ongeval met elektrische quad op Oostendse zeedijk eist leven van 4-jarige

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Een hartverscheurend incident schokte afgelopen weekend de Oostendse gemeenschap. Een vierjarig Duits jongetje, dat met zijn ouders op vakantie was in onze stad, kwam om het leven na een tragisch ongeval met een elektrische quad op de Oostendse zeedijk. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge, bevestigt het tragische nieuws.

Het drama voltrok zich zaterdagmiddag rond 13 uur ter hoogte van ‘Rock Strangers,’ het opvallende kunstwerk van Arne Quinze op het Zeeheldenplein in Oostende. De jongen verloor de controle over de quad, wat leidde tot de fatale afloop.

In eerste instantie leek het erop dat de vader van het kind in een poging om in te grijpen, was gestruikeld en bovenop zijn zoontje was gevallen, wat de ernstige verwondingen veroorzaakte. Echter, nader onderzoek wijst uit dat dit niet het geval was. Hoe het tragische ongeval precies heeft plaatsgevonden, wordt momenteel nog onderzocht. Het lijkt vrijwel zeker om een noodlottig ongeval te gaan, waarbij geen derden betrokken waren.

De kleine jongen werd zwaargewond naar het ziekenhuis in Brugge gebracht onder begeleiding van een politie-escorte. Van daaruit werd hij overgebracht naar het UZ Gent, waar hij een operatie onderging. Helaas is het jongetje in de loop van dinsdag aan zijn verwondingen bezweken.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments