maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Titel: Fietser (37) aangehouden na extreem geval van verkeersagressie in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In Oostende heeft zich een geval van verkeersagressie voorgedaan, waarbij een 37-jarige fietser werd aangehouden na een heftig conflict met een 63-jarige medefietser. Het slachtoffer uit Oudenburg liep ernstige verwondingen op na een aanrijding en een daaropvolgende gewelddadige confrontatie op straat.

Het incident vond plaats op zondagnamiddag rond 14 uur op het kruispunt van de Pensjagersstraat en de Rosmolenstraat in de wijk Stene. Het begon allemaal met een discussie over de verkeerssituatie in de Pensjagersstraat, die onlangs was veranderd.

Het slachtoffer wees de dader, een 37-jarige man uit Oostende, op deze veranderingen, wat leidde tot een oplopende ruzie. Beide fietsers kwamen uiteindelijk ten val, maar het escaleerde snel. De 37-jarige Oostendenaar sloeg de 63-jarige man herhaaldelijk met de vuist, wat resulteerde in verwondingen aan de oogkas van het slachtoffer.

Een omstander die het hele gebeuren zag, greep in en wist de twee ruziënde mannen van elkaar te scheiden, in afwachting van de politie. De 37-jarige fietser is vervolgens opgepakt en wordt verdacht van poging tot doodslag. Het slachtoffer zal naar verwachting minstens een week werkonbekwaam zijn als gevolg van de ernstige verwondingen.

Dit incident benadrukt opnieuw de noodzaak van respect en tolerantie in het verkeer. Oostende, zoals elke stad, heeft te maken met verkeersproblemen en uitdagingen. Maar geweld is nooit de oplossing.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments