vrijdag, juli 12, 2024
spot_imgspot_img

Supportersfederatie van KV Oostende komt met krachtige boodschap over toekomst van de club

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – De supporters van KV Oostende zijn de afgelopen dagen opnieuw ongerust geworden over de toekomst van hun geliefde club. Het gebrek aan nieuws over het komende seizoen en mogelijke overnames doet het ergste vermoeden.

Hoewel het spreekwoord zegt dat geen nieuws goed nieuws is, geloven de fans van KV Oostende daar al geruime tijd niet meer in. Er valt momenteel geen enkel nieuws te bespeuren over de mogelijke overname van de club of de samenstelling van het team voor volgend seizoen.

De supportersfederatie, beter bekend als Kustboys, heeft de nodige kritiek ontvangen en heeft daarom een krachtige verklaring naar buiten gebracht. “We begrijpen dat dit voor een bepaalde groep supporters niet voldoende zal zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat een degelijke communicatie meer kan opleveren dan harde acties die de club alleen maar schaden”, aldus de verklaring.

Kustboys wijst op een reeks vergaderingen die hebben plaatsgevonden met investeerders Michael Kalt en Krishen Sud. “Op 10 mei vond er een vervolgvergadering plaats met dezelfde deelnemers als de vergadering van 25 april. Wat er tijdens deze vergaderingen inhoudelijk is besproken, kunnen we op dit moment niet veel over zeggen, omdat er een gentlemen’s agreement is om de nabije toekomst niet in gevaar te brengen”, voegde Kustboys eraan toe.

De boodschap blijft positief. “We willen dat iedereen weet dat de heren Michael Kalt en Krishen Sud het beste voorhebben met KVO en dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan de toekomst van KVO. En niet alleen door ons, maar ook door mensen die het welzijn van de club hoog in het vaandel dragen.”

De supportersfederatie laat verder weten dat zij de situatie nauwlettend in de gaten blijft houden. “We kunnen met trots zeggen dat alle gesprekken altijd constructief waren en met wederzijds respect verliepen. Zodra we inhoudelijk iets te melden hebben, zullen we dit zeker doen”, aldus de verklaring.

Het volledige statement van Kustboys is te lezen in de onderstaande Facebook-post.

https://www.facebook.com/KustboysKVO/posts/702649681866473
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments