donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Succesvolle zoekactie naar vermiste man in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende, 8 juli 2023 – Zaterdagmiddag werd er ruim een uur lang intensief gezocht naar een vermiste man voor de kust van Oostende. De 55-jarige man uit Gent, van Russische afkomst, was het water ingegaan maar keerde niet terug.

Zijn bezorgde vrienden sloegen alarm, waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld. Gelukkig werd de man uiteindelijk enkele kilometers verderop gevonden en verkeerde hij in goede gezondheid.

De man was samen met een groep vrienden naar Oostende gekomen. Ze bevonden zich op het strand en rond 16.30 uur besloot de vijftiger de zee in te gaan. Toen hij na enige tijd niet terugkeerde, groeide de bezorgdheid bij zijn vrienden. Na een uur van onzekerheid namen ze contact op met de hulpdiensten en werd de procedure voor een vermeende drenkeling gestart. Met behulp van een reddingsboot en een helikopter werd de kustlijn intensief doorzocht. Rond 19 uur werd de man enkele kilometers verderop gevonden. Gelukkig bleek hij in goede gezondheid te verkeren.

Het is mogelijk dat de man door de stroming was afgedreven en zijn vrienden niet meteen kon terugvinden, maar dit zal nog nader onderzocht moeten worden aan de hand van zijn verklaring. De snelle en doeltreffende reactie van de hulpdiensten heeft ervoor gezorgd dat de vermiste man veilig is teruggevonden, wat een grote opluchting is voor zijn vrienden en familie.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments