zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Stijn Vreven nieuwe trainer van KVO

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Stijn Vreven (49) is benoemd tot hoofdtrainer van KV Oostende, zo heeft de club bekendgemaakt. Vreven heeft een contract voor onbepaalde tijd ondertekend en zal vanaf woensdag de trainingen leiden. De samenstelling van de rest van het team wordt binnenkort bepaald, maar voorlopig blijven alle huidige stafleden op hun posities, meldde de club.

Na een snelle vertrek uit Limburg is Vreven zeer tevreden met zijn nieuwe functie. “Allereerst wil ik Belisia Bilzen bedanken dat ze me de kans hebben gegeven om naar Oostende te vertrekken. Voor mij was het een kans die ik niet kon laten liggen.

Niet alleen omdat KVO twee divisies hoger speelt dan Bilzen, maar vooral omdat ik goede gesprekken heb gehad met Nils Vanneste en we op dezelfde golflengte zitten. We delen dezelfde visie op voetbal, en bovendien heeft de club ambitie om te strijden voor promotie. Daarnaast is de trainingsfaciliteit op het complex echt indrukwekkend. Genoeg redenen voor mij om vol overtuiging voor deze club te kiezen.

Zowel als speler als trainer kan ik me herinneren dat het nooit gemakkelijke wedstrijden waren in Oostende. Mijn eerste doel is om dat gevoel terug te brengen, zodat tegenstanders hier niet graag komen spelen en we vanaf de eerste minuut de fans kunnen enthousiasmeren. Als je op het veld laat zien dat je ervoor gaat, straalt dat altijd af op het publiek. Ik kijk er nu al naar uit om de eerste oefenwedstrijden te spelen, zodat ik iedereen beter kan leren kennen.”

Ook sportief directeur Nils Vanneste is tevreden met de aanstelling van Vreven. “De afgelopen weken hebben we gesprekken gevoerd met verschillende kandidaten, maar Stijn Vreven stond al snel hoog op mijn lijst. Zoals Stijn al zei, delen we dezelfde visie op voetbal.”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments