zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Stad Oostende viert morgen de Vlaamse feestdag

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Stad Oostende heeft een aantal leuke evenementen gepland tijdens de Vlaamse feestdag op dinsdag 11 juli. Vanaf 15.00 uur kunnen mensen terecht op de Groentemarkt voor de acrobatische familievoorstelling ‘Primus’.

Deze voorstelling, die ongeveer 40 minuten duurt, wordt verzorgd door performers Rosa Tyyskä en Jasper D’Hondt. Ze spelen twee jonge durvers op de middelbare school van het leven. Gewapend met rolschaatsen en een flinke dosis lef brengt het duo een unieke kijk op het circus.

‘Oostende zingt’ is een ander hoogtepunt van de dag. Van 19.00 tot 23.00 uur kunnen mensen meezingen met Vlaanderen Zingt op het Wapenplein. Samen met andere Oostendenaars zullen zij voornamelijk Nederlandstalige liedjes ten gehore brengen. Een liveband zorgt voor de muzikale begeleiding. Het programma bevat ook enkele bekende Oostendse nummers, zoals “Aan het strand van Oostende” (Louis Neefs), “Mien Zeekapiting” (Lucy Loes), “M’n vintje komt noar huis” (Lucy Monti) en “Leve de torre van Ostende” (Jacco Ricardo).

Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk voor iedereen en reserveren is niet nodig.

Naast het programma van de stad organiseert het 11-Julicomité Oostende op dezelfde dag om 16.00 uur gratis interactieve circusanimatie door WOESH op de Groentemarkt. Bovendien vindt er op hetzelfde plein een speciaal Breugelfeest plaats.

Voor het Breugelfeest is vooraf inschrijven vereist via de website www.11julicomiteoostende.vlaanderen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments