zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

Stad Oostende verlengt levensduur tijdelijke terrassen tot 2 oktober

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende, 18 september 2023 – In een welkome beslissing voor de horeca-uitbaters in Oostende, heeft de stad aangekondigd dat tijdelijke open terrassen dit jaar langer mogen blijven staan, tot en met maandag 2 oktober. Deze verlenging biedt uitbaters de kans om het laatste weekend van september volledig te benutten.

Dit jaar valt 30 september op een zaterdag, waardoor de stad Oostende heeft besloten de tijdelijke open terrassen een extra dag te gunnen. Deze beslissing komt als een opluchting voor horeca-ondernemers die graag profiteren van de warme septemberdagen en de drukte die ze met zich meebrengen.

Er is echter een belangrijke uitzondering: de pleinen waar de Oktoberfoor plaatsvindt. Op deze locaties moeten de terrassen uiterlijk zondagavond verwijderd zijn of ten laatste maandagmorgen of -middag. Deze maatregel is nodig vanwege de opbouw van de kermisattracties en de veiligheid van het publiek.

Daarnaast geldt een verbod op het plaatsen van extra terrassen in de Kapucijnenstraat op maandag vanwege het werfverkeer voor de opbouw van de kermis. De stad Oostende zorgt ervoor dat de festiviteiten soepel kunnen verlopen, terwijl ze de belangen van lokale ondernemers in acht nemen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments