donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Stad Oostende opent parkeerplaatsen voor audiologen, podologen en logopedisten met zorgverstrekkerskaart

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In Oostende kunnen nu ook audiologen, podologen en logopedisten een zorgverstrekkerskaart aanvragen en gebruik maken van de voorziene parkeerplaatsen. Dit betekent een uitbreiding van het parkeeraanbod voor zorgverstrekkers in de stad.

Momenteel komen enkel huisartsen, verpleegkundigen en kinesisten in aanmerking voor een zorgverstrekkerskaart waarmee ze gratis kunnen parkeren op zorgverstrekkersplaatsen in de stad. Met een betalende zorgverstrekkerskaart kunnen zij ook parkeren op betalende parkeerplaatsen.

De stad Oostende wil het werken voor zorgverstrekkers op huisbezoek makkelijker maken en heeft daarom besloten om de categorie van ‘zorgverstrekkers’ uit te breiden. Op die manier kunnen nu ook podologen, audiologen en logopedisten makkelijker hun werk doen en kunnen mensen die thuis zorg nodig hebben, nog beter geholpen worden.

Om de parkeerplaatsen voor zorgverstrekkers efficiënter te gebruiken, worden ook de parkeerplaatsen voor bewoners met een gemeentelijke parkeerkaart overdag beschikbaar gesteld voor zorgverstrekkers. Deze parkeerplaatsen worden namelijk vaak onderbenut omdat de bewoners overdag niet aanwezig zijn.

Meer informatie over het parkeren als zorgverstrekker in Oostende is te vinden op de website van de stad: www.oostende.be/parkeren-als-zorgverstrekker.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments