maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Spannende E-bike wedstrijd op Sportpark De Schorre in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sportpark De Schorre in Oostende is op zaterdag 1 juli 2023 het decor voor de tweede wedstrijd van het Belgisch kampioenschap E-bike. De wedstrijd telt mee voor alle BMB E-bike klassen.

Rijders in het bezit van een BMB jaarvergunning (alle sport disciplines) betalen slechts 10 EUR inschrijving. Rijders zonder vergunning betalen 29 EUR (inschrijving en dagvergunning inbegrepen).

De wedstrijd wordt georganiseerd door KV Oostende Motorsport in samenwerking met Cycling Vlaanderen (MTB series). Vanaf 12 uur kunnen deelnemers zich ter plaatse aanmelden. Om 13 uur start de circuitverkenning en om 13u30 begint de wedstrijd over 35 minuten.

E-bike rijders kunnen deelnemen in de volgende categorieën:

  • Cat E1: tot 25 km/u
  • Cat E2: meer dan 25 km/u
  • Cat E3: gashendel, pedalen en maximaal 40 kg
  • Cat E4: gashendel, maximaal 78 kg

Geïnteresseerden kunnen zich snel inschrijven via de volgende link: Inschrijfformulier E-bike . Organisatoren raden alle E-bike rijders ook aan om een E-bike jaarvergunning te onderschrijven, niet alleen om goedkoper deel te nemen aan de wedstrijden maar ook om verzekerd te zijn tijdens trainingen.

Deelnemers kunnen uitkijken naar een spannende wedstrijd op een uitdagend parcours. Sportpark De Schorre biedt de ideale locatie voor deze wedstrijd en belooft een prachtige omgeving voor de deelnemers en het publiek. Kom dus zeker langs en moedig je favoriete rijder aan tijdens deze spectaculaire E-bike wedstrijd.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments