donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Sophie Devos lanceert lifestylemerk Maison Nanou met zuiderse invloeden

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sophie Devos, een jonge ondernemer uit Oostende, heeft haar eigen lifestylemerk gelanceerd: Maison Nanou. Het merk brengt unieke zuiderse accenten in plaids, kimono’s, beachbags, make-up tassen en zeepjes van hoge kwaliteit.

Het is het resultaat van een tweejarige periode in Barcelona waar ze verliefd werd op het zuiderse klasrijke textiel. Na haar studie Architectuur aan Sint Lucas, besloot ze haar eigen dromen na te jagen en haar passie en ziel te investeren in haar eigen merk.

Het proces om de visie en droom om te zetten in de realiteit was geen makkelijke weg, met een lange weg van leveranciers tot prototypes en producten, tot de uiteindelijke lancering van de website. “Respect en duurzaamheid zijn waarden die Maison Nanou als merk bewust hanteert”, zegt Sophie. “Het ambacht van textiel moet behouden blijven, ongeacht welk product er wordt gemaakt. Het consequent doortrekken van de esthetische en ethische lijn in elk detail is van cruciaal belang.”

Sophie volgde naailessen om haar productkennis te verbeteren, terwijl alle patronen voor Maison Nanou ontworpen werden door een ervaren professional met passie voor het vak. Het visuele aspect van het merk werd ontworpen door een andere jonge starter.

Maison Nanou streeft niet alleen naar het maken van mooie producten, maar wil ook bijdragen aan goede doelen. Voor elke aankoop doneert Sophie aan Think Pink, dat zich inzet voor de bestrijding van kanker, en aan Cap 48, dat zorg draagt voor mensen met een mentale beperking.

Als jonge starter in de high-end lifestyle-industrie, heeft Sophie Devos haar droom waargemaakt met de lancering van Maison Nanou. Het merk belooft unieke, hoogwaardige producten met zuiderse invloeden en een hart voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Bezoek de website www.maisonnanou.com om de creaties van Maison Nanou te ontdekken en de missie van het merk te ondersteunen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments