woensdag, juli 24, 2024
spot_imgspot_img

Sloopwerken aan Van Iseghemlaan zullen voor verkeershinder zorgen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Er zijn sloopwerken gepland aan de Van Iseghemlaan, op de hoek van de Boekareststraat. De sloopwerken, die van 2 tot 13 oktober 2023 zullen plaatsvinden, zijn van particuliere aard. Om deze werken soepel en veilig te laten verlopen, worden er enkele verkeersmaatregelen genomen.

Vanaf maandag 2 oktober tot en met vrijdag 13 oktober zal de Van Iseghemlaan tussen de Kapucijnenstraat en de Boekareststraat afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Ook de Boekareststraat zal ter hoogte van de werf afgesloten worden, maar lokaal verkeer blijft mogelijk.

Om ervoor te zorgen dat weggebruikers op de hoogte zijn, zal de situatie ter plaatse duidelijk aangegeven worden. Tijdens de weekends zal de weg open zijn voor doorgaand verkeer, geregeld door mobiele verkeerslichten voor afwisselend verkeer. Voetgangers worden verzocht over te steken bij de oversteekplaats aan de Kapucijnenstraat en ter hoogte van Albert I-Promenade 19. Fietsers kunnen een omweg maken via de Albert I-Promenade.

Gedurende de werken zullen De Lijn-bussen slechts in één richting over de Van Iseghemlaan rijden, namelijk van de Visserskaai richting Kursaal. De haltes in de Van Iseghemlaan (zijde even huisnummers) en aan de Visserskaai (zijde bebouwing bij Vissersplein) zullen op weekdagen niet worden bediend. Meer informatie over de aangepaste dienstregeling is te vinden op www.delijn.be.

Het is belangrijk op te merken dat bewoners van de Van Iseghemlaan 3 en 5 gedurende de werken niet in of uit hun garage kunnen. Deze bewoners hebben echter recht op een gratis “minder hinderkaart” waarmee ze gedurende de werken op openbaar terrein kunnen parkeren.

Deze sloopwerken markeren een nieuwe fase in de ontwikkeling van onze stad, maar we begrijpen dat dit enige hinder met zich meebrengt voor bewoners en weggebruikers. We vragen om begrip en medewerking terwijl we streven naar een vernieuwd Oostende.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments