donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Schots topteam op affiche fandag Filou Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Op zaterdag 2 september staat de jaarlijkse fandag van Filou Oostende gepland. De COREtec Dôme en de Koninklijke Stallingen zullen het toneel zijn voor deze dag, met een permanente busverbinding tussen beide locaties.

De fandag biedt een gevarieerd programma voor alle leeftijden, inclusief oefenwedstrijden van de jeugdteams, spannende 3×3 basketbalwedstrijden, stadiontours, een smakelijke barbecue, ploegvoorstellingen, handtekeningsessies en kindergrime.

Het hoogtepunt van de dag vindt plaats om 20.30 uur in de COREtec Dôme, waar Filou Oostende het zal opnemen tegen het Schotse Caledonia Gladiators. Dit Schotse team is geen onbekende in de basketbalwereld, want ze zijn de regerende Britse bekerhouder en nemen deel aan de voorronde van de Champions League. Een duel tussen deze twee teams belooft dus vuurwerk op het basketbalveld.

Het evenement is niet alleen een gelegenheid voor sportliefhebbers om van geweldige wedstrijden te genieten, maar ook om de sfeer van Filou Oostende te proeven en de spelers van dichtbij te zien. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en de dagelijkse gang van zaken van het team, biedt de stadiontour in de COREtec Dôme een unieke kans om de kleedkamers en fitnessruimte te verkennen.

Filou Oostende staat erom bekend een sterke band te hebben met zijn fans, en de jaarlijkse fandag is een uitstekende gelegenheid om die band te versterken. Mis deze kans niet om je favoriete basketbalteam te ondersteunen en deel te nemen aan een dag vol plezier en sportiviteit.

Gedetailleerde informatie over de fandag en updates over het evenement zijn te vinden op de sociale media van Filou Oostende. Zorg ervoor dat je deze datum in je agenda zet en kom de Oostendse trots aanmoedigen op 2 september!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments