woensdag, juli 24, 2024
spot_imgspot_img

Sakamoto verlaat KVO voor Coventry City

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

KV Oostende heeft gereageerd op het vertrek van Tatsuhiro Sakamoto, de 26-jarige voetballer die de overstap maakt naar Coventry City in Engeland. De club uit Oostende bevestigt dat er ook interesse was vanuit binnenlandse clubs, maar volgens hen waren de aanbiedingen “zwaar ontoereikend”.

Nils Vanneste, de sportief directeur van KV Oostende, heeft gereageerd op het vertrek van Sakamoto. “De speler wilde graag op een hoger niveau spelen en met zijn kwaliteiten verdient hij dat ook. Er waren enkele weken geleden aanbiedingen van zowel binnenlandse als buitenlandse clubs, maar die waren niet voldoende”, deelde Vanneste via de officiële kanalen van de club.

Uiteindelijk is Vanneste tevreden met de overeenkomst tussen Sakamoto en Oostende. Hij gelooft dat het een goede deal is voor beide partijen. “We hebben een deal gesloten met Coventry City die een win-win situatie is voor alle betrokken partijen. Als Sakamoto en zijn nieuwe club goed presteren, kan de deal zelfs nog aantrekkelijker worden. We wensen hem in elk geval veel succes toe”, besloot Vanneste

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments