zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Recordaantal van ruim 20.000 bezoekers geniet van Ostend Beach

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ostend Beach in Oostende kijkt terug op een buitengewone editie met meer dan 20.000 enthousiaste bezoekers. Dat meldt organisator Kevin Beirens op zondagavond. Tijdens deze editie konden festivalgangers genieten van optredens van artiesten zoals Omdat Het Kan Souns System & Average Rob, Bizzey en Purple Disco Machine.

Ondanks de warmte wist het festival een groot publiek naar het strand van Oostende te trekken. De organisatie had passende maatregelen genomen om de warmere temperaturen het hoofd te bieden. “We hebben gratis water aangeboden en er waren waterkranen beschikbaar bij de EHBO-tent waar mensen hun waterflessen konden bijvullen. Daarnaast hebben we ook watervernevelaars ingezet”, aldus Beirens.

Op vrijdag konden festivalgangers genieten van de aanstekelijke beats van Omdat Het Kan Souns System & Average Rob, Bizzey en Mark With a K. Op zaterdag was het de beurt aan onder andere Oliver Heldens en Peter Luts. De laatste dag van het festival wordt afgesloten met optredens van Amber Broos, Purple Disco Machine, Yves Deruyter en J.Roots.

“Dit jaar hebben we gezorgd voor een gevarieerde line-up met voor ieder wat wils. Volgend jaar plannen we een speciale jubileumeditie voor het vijftiende Ostend Beach”, voegt Beirens toe.

Het succes van deze recordeditie belooft een veelbelovende toekomst voor Ostend Beach en laat zien dat het festival een gevestigde waarde is geworden in de zomerse festivalagenda van Oostende.

bron: msn.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. Al was ik dit jaar niet op het festival, en genoot ik vanop de dijk van de muziek en het aanschouwen van de menigte die toetraden. In 2024 wil ik er weer bij zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments