vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Puert’O in Oostende sluit definitief de deuren door aanhoudende personeelsproblemen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Het bekende drijvende restaurant Puert’O, gelegen in het Mercatordok, heeft de deuren definitief gesloten. De aanhoudende personeelsproblemen hebben geleid tot deze abrupte beslissing.

In december 2021 opende het eerste drijvende restaurant aan de kust onder de naam ‘Vito’ en verwierf al snel een sterke reputatie maar het restaurant sloot al snel weer de deuren. Onder de nieuwe naam Puert’O opende het restaurant op een unieke locatie opnieuw. Begin 2023 blies een veelbelovende chef uit Knokke een frisse wind in het restaurant, met lovende reacties tot gevolg. Zelfs een recensent van de culinaire gids Gault & Millau bezocht het restaurant en het had een veelbelovende toekomst met een uniek uitzicht op de jachthaven.

Echter, midden juni ontstonden er personeelsproblemen en werd het restaurant gedwongen om tijdelijk te sluiten tot midden juli. Helaas heeft de situatie zich niet hersteld, en het restaurant heeft nu aangekondigd dat de activiteiten definitief zijn stopgezet. “Wegens aanhoudende personeelsproblemen zijn de activiteiten stopgezet”, aldus de mededeling op hun website.

De toekomst van Puert’O blijft onduidelijk, aangezien de initiatiefneemster niet heeft gereageerd op de situatie.

Met het definitieve sluiten van Puert’O verliest Oostende een geliefde culinaire bestemming met een unieke setting op het water. Ostendsnieuws.be zal de ontwikkelingen in de regio blijven volgen en eventuele updates over de toekomst van het restaurant delen met onze lezers.

bron: kw.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

4 REACTIES

  1. Zoveel werklozen en niemand vinden, het is niet enkel in de horeca maar ook in andere sectoren, er moet nog meer bepamperd worden met uitkeringen

  2. T is niet te doen. De horeca heeft het super zwaar moeten verduren de laatste 3 jaar en sinds de crisis gaat het vaak alleen maar bergaf. Het 1e waar op bespaard wordt door vakantiegangers is uit eten gaan als dat kan en laat dit nu net de resto’s zijn die dit voelen.
    Als daarenboven geen personeel gevonden wordt met passie voor het vak die zich letterlijk “uit de naad” wilt werken en zijn/haar weekends, avonds en vrije tijd wilt opgeven, dan is er maar 1 optie meer en dat is sluiten.

  3. Er zijn persooneelsproblemen in de horeca. Dat is juist. Maar de boel sluiten?? Dat is erover.
    Les excuses sont faites pour s’en servir !!

  4. Het restaurant is een schoendoos groot en bij mijn weten was er maar één menu voor iedereen. Het zal dus eerder een gebrek aan klanten zijn dan aan personeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments