donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Politiecombi aangereden door wagen op kruispunt van de Elisabethlaan en Torhoutsesteenweg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Op de hoek van de Elisabethlaan en de Torhoutsesteenweg vond een ongeval plaats waarbij een politiecombi werd aangereden door een wagen. De politiecombi was onderweg naar een interventie met zwaailicht en sirene, maar de wagen die uit de richting van Mariakerke kwam, had de combi niet opgemerkt.

Hoewel er behoorlijk wat schade aan de voertuigen was, raakte niemand ernstig gewond. Een ambulance was ter plaatse voor controle.

Het incident vond plaats op de drukke kruising van de Elisabethlaan en de Torhoutsesteenweg in Oostende. De politiecombi was op weg naar een dringende interventie met ingeschakeld zwaailicht en sirene. Helaas merkte een wagen die uit de richting van Mariakerke kwam de naderende politiecombi niet op. Dit resulteerde in een aanrijding tussen de twee voertuigen.

De impact van het ongeval veroorzaakte aanzienlijke schade aan zowel de politiecombi als de betrokken wagen. Gelukkig waren de inzittenden van beide voertuigen niet ernstig gewond geraakt. Als voorzorgsmaatregel werd er een ambulance ter plaatse gestuurd om de betrokkenen te controleren op eventuele verwondingen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. prioritair voertuig moet eerst kijken voor mij over kan steken zijn cowboys , tis niet omdat ze van de politie zijn dat ze meer mogen , eerst kijken en als het veilig is dat over steken en niet zomaar oversteken zonder te kijken dat doen ze vaak de mensen moeten maar zien dat ze kunnen stoppen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments