zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Politie zoekt man voor aanranding in openbare toiletten in Middelkerke

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Middelkerke – De federale politie is op zoek naar een man die vorige zomer een uitbaatster van de openbare toiletten in Middelkerke heeft aangerand. Op zondag 28 augustus 2022 rond 17 uur lokte een man van ongeveer 30 tot 35 jaar oud de vrouw naar een wc-hokje, waar hij haar vastgreep en eiste dat ze hem oraal zou bevredigen.

Het slachtoffer wist te ontsnappen, waarna de man van 1,75 meter met kort geschoren donker haar en een opvallende oorbel met een kruis gewoon wegliep samen met twee vrienden. Tot op heden is de verdachte nog niet gevonden, en daarom lanceert de politie op vraag van het parket van West-Vlaanderen een opsporingsbericht.

Op zondagnamiddag 28 augustus 2022 bezocht een man van ongeveer 30 à 35 jaar oud en 1,75 meter lang meerdere keren de openbare toiletten ter hoogte van de Zeedijk aan de Paul de Smet de Naeyerstraat in Middelkerke. De man bracht geruime tijd door op de zeedijk in het gezelschap van twee andere mannen, zoals te zien is op bewakingsbeelden.

Rond 16.40 uur ging de man voor de derde keer naar de openbare toiletten en probeerde hij de uitbaatster te verkrachten. Hij lokte haar in een wc-hokje, greep haar vast. Het slachtoffer wist zichzelf te verdedigen en te ontsnappen, maar liep hierbij enkele kneuzingen op.

Na het incident verliet de verdachte het toilet alsof er niets was gebeurd en wandelde hij met een van zijn vrienden in de richting van de Paul de Smet de Naeyerstraat. De politie is nu op zoek naar de verdachte en de twee personen die bij hem waren. De verdachte heeft een gebruinde huidskleur en een normaal postuur. Hij had kort geschoren donker haar en droeg een opvallende oorbel met een kruis in zijn linkeroor, een zwart T-shirt, zwarte shorts en badslippers.

De tweede persoon had ook kort donker haar en een kort geschoren baard. Hij droeg een zwarte pet, een zwart T-shirt, een lichte korte broek en zwarte schoenen. Hij had een witte plastic zak bij zich en was voortdurend bezig met zijn gsm. De derde persoon droeg waarschijnlijk een blauwe korte broek en een zwart T-shirt met een print.

Indien u meer informatie heeft, kunt u contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0800/30.300 of het online formulier invullen. We roepen het publiek op om eventuele informatie te delen die kan leiden tot de identificatie en arrestatie van de verdachte en zijn medeplichtigen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments