donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Politie zet helikopter in bij zoektocht naar vermiste vrouw in Bredene

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In Bredene is de politie opnieuw op zoek naar een vermiste vrouw, Iliane Punnewaert, die sinds 22 maart spoorloos is verdwenen vanuit haar woning in de Kapelstraat. Om alle mogelijkheden uit te sluiten, hebben ze besloten een politiehelikopter in te zetten naast het eerdere gebruik van een drone.

Dennis Goes van de politiezone Bredene-De Haan verklaarde: “We hebben de omgeving al grondig doorzocht met behulp van een drone, maar in overleg met de Cel Vermiste Personen hebben we besloten om nogmaals te zoeken met een politiehelikopter. We concentreren ons op de duinen en de omliggende bermen. Ons doel is om bepaalde mogelijkheden uit te sluiten.”

Iliane Punnewaert wordt omschreven als een 85-jarige vrouw van ongeveer 1,65 meter lang, met kort grijs-wit haar en een normaal postuur. Op het moment van haar verdwijning droeg ze naar verluidt een zwarte broek, een beige mantel met een kraag en bont aan de mouwuiteinden, en zwarte schoenen.

De politie roept het publiek op om hulp in deze zaak en vraagt iedereen die Iliane Punnewaert heeft gezien of informatie heeft over haar verblijfplaats om contact op te nemen met de politie via opsporingen@police.belgium.eu. Getuigen kunnen ook bellen naar het gratis nummer 0800 30 30 0.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments