donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Politie voert grote alcoholcontroles uit in Oostende: 18 boetes en gestolen nummerplaat gevonden

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De politie van Oostende heeft afgelopen zaterdagavond grootschalige alcoholcontroles uitgevoerd op verschillende locaties in de stad. Bijna 90 bestuurders werden gecontroleerd en verschillende inbreuken werden vastgesteld.

De eerste controle vond plaats bij het Kennedyrondpunt waar 55 bestuurders werden gecontroleerd en allen negatief of ‘safe’ bliezen. Twee bestuurders kregen een waarschuwing voor een verlopen keuringsbewijs en er werden twee onmiddellijke inningen opgesteld voor gsm’en achter het stuur en het ontbreken van een kinderzitje.

Een tweede controle vond plaats op de Torhoutsesteenweg waar 36 bestuurders werden gecontroleerd. 35 bestuurders hadden een negatieve ademtest, terwijl een bestuurder betrapt werd en zijn rijbewijs voor vijftien dagen moest inleveren. Daarnaast werden er zestien onmiddellijke inningen opgesteld voor verschillende verkeersinbreuken en een gestolen nummerplaat werd gevonden. De politie heeft een proces-verbaal opgesteld en zal verder onderzoek doen naar deze zaak.

Het is goed om te zien dat de politie actief blijft bij het handhaven van de verkeersveiligheid en het opsporen van mogelijke criminaliteit. Hopelijk zullen deze controles bijdragen aan een vermindering van ongelukken en verkeersinbreuken in de toekomst.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments