donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Politie treft cannabisplanten aan in Stadsrandbos van Oostende: “Opvallend goed onderhouden”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Donderdagmiddag heeft de politie 65 cannabisplanten ontdekt in het Stadsrandbos van Oostende. De planten werden in beslag genomen met als doel vernietiging.

Na een melding arriveerde de politie van Oostende om 14.30 uur bij het Stadsrandbos, gelegen naast de A10 snelweg, waar naar verluidt verschillende cannabisplanten stonden. De politie ging ter plaatse en trof daadwerkelijk diverse cannabisplanten aan. De planten werden ontdekt ter hoogte van het kruispunt van de Grintweg met de Karperstraat Daarnaast werd er ook meststof en potaarde aangetroffen. Opvallend was dat de planten zeer goed verzorgd waren aldus de politie van Oostende.

Er zijn monsters genomen van de planten en de politie zal verder onderzoek uitvoeren. Het totale aantal cannabisplanten bedraagt ongeveer 65. Afgezien van de genomen monsters, zullen de planten vernietigd worden. De politie heeft een proces-verbaal opgesteld voor dit incident.

Dit incident benadrukt de voortdurende inspanningen van de politie van Oostende om de illegale drugshandel aan te pakken en de veiligheid in de stad te waarborgen. De politie zal blijven samenwerken met relevante instanties om deze kwesties aan te pakken en de gemeenschap te beschermen tegen de gevolgen van drugsgerelateerde activiteiten.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments