donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Politie Oostende pakt meerdere bestuurders onder invloed

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie van Oostende een automobilist zonder rijbewijs en onder invloed van drugs gestopt. Maar hij was niet de enige bestuurder die dit weekend in de fout ging.

Omstreeks 1.30 uur werd op de Torhoutsesteenweg, in de buurt van de baanwinkels, een voertuig met een Franse nummerplaat gecontroleerd door de politie. De 26-jarige bestuurder kon geen geldig rijbewijs overleggen en legde een positieve speekseltest af. Het voertuig werd daarop in beslag genomen.

Kort daarvoor, op dezelfde locatie, moest de politie het rijbewijs van een 36-jarige vrouw uit Ichtegem innemen. Zij blies positief bij een ademtest en moest haar rijbewijs voor zes uur inleveren. Op zondagochtend rond 9 uur hield de politie een auto tegen waarvan de bestuurder ook een positieve ademtest aflegde. De 46-jarige Oostendenaar zag niet alleen zijn rijbewijs voor vijftien dagen ingetrokken worden, maar zijn auto was ook onverzekerd en werd vervolgens weggesleept.

Op vrijdagavond rond 23 uur, op de Nieuwpoortsesteenweg nabij de luchthaven, moest de politie ook het rijbewijs innemen van een 49-jarige man uit Geel. Hij blies positief bij een ademtest en mag vijftien dagen lang niet achter het stuur zitten.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments