donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Politie Oostende neemt 3 wagens in beslag

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De Oostendse politie greep donderdagavond in bij enkele verkeersovertredingen en nam drie wagens in beslag. Op de Visserskaai werd een Franse chauffeur betrapt die roekeloos reed en zijn auto parkeerde in een voetgangerszone.

Naast deze overtredingen bleek hij ook onder invloed van alcohol en was hij niet in staat om de boete te betalen, wat resulteerde in inbeslagname van zijn voertuig.

Tijdens een controle op het Westerkwartier werden nog twee wagens uit het verkeer gehaald. De eerste chauffeur, een 35-jarige man uit Oostende, bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De tweede chauffeur, een 33-jarige man uit Brugge, stond geseind voor mogelijke betrokkenheid bij andere zaken. Als gevolg werden beide voertuigen getakeld door de politie.

Het in beslag nemen van voertuigen bij ernstige overtredingen is een duidelijke boodschap dat roekeloos gedrag en het negeren van verkeersregels niet getolereerd worden op de wegen van Oostende.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

2 REACTIES

  1. Kom hier ”s avonds maar eens controleren op de torhoutsesteenweg als die roekeloze patsers hier voorbijrazen met een lawaai en snelheid dat je je in Zolder waant. Ongelooflijk en dit in een 30 zone ???

  2. Als het voertuig in orde is van belasting keuring en geldige verzekering zijn ze verplicht terug geven als iemand met geldige rijbewijs ik ben ooit gepakt geweest maar mijn wagen was in orde voor de openbare weg dus ging ik zr om met iemand met rijbewijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments