maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Politie Oostende arresteert twee verdachten drugshandel

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – In een tijdsbestek van vier uur heeft de politie van Oostende tijdens twee afzonderlijke interventies telkens één persoon gearresteerd op verdenking van drugshandel.

De eerste interventie vond plaats rond 16 uur in de buurt van het Leopoldpark. Een preventieve politiepatrouille betrapte een 31-jarige man op heterdaad terwijl hij drugs aan het verkopen was. De verdachte probeerde te vluchten, maar werd door de politie-inspecteurs tegengehouden. Bij hem werden cannabis (16,40 gram), hasj (21,68 gram), cocaïne (1,81 gram) en een geldbedrag aangetroffen.

Later op dezelfde dag, rond 20 uur, ontving de politie een melding van verdacht gedrag in de buurt van Petit Paris. Bij aankomst zag een patrouille een 18-jarige man iets onder zijn jas verbergen. Bij een daaropvolgende controle trof de politie hasj (19 gram), marihuana (27 gram) en een geldbedrag aan.

Er zal verder onderzoek worden verricht om te bepalen of beide incidenten met elkaar verband houden. Beide verdachten zijn ook overgedragen aan de dienst Vreemdelingenzaken.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments