maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Politie grijpt in bij winkeldiefstal in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – In een recent incident wist de Oostendse politie snel in te grijpen bij een winkeldiefstal die plaatsvond in het hart van onze stad. Het voorval deed zich voor op maandagmiddag rond 14.30 uur, toen een oplettende winkeldetective een verdachte op heterdaad betrapte.

De verdachte, een 37-jarige man, probeerde subtiel een fles alcohol en vis in zijn kledij te verstoppen, terwijl hij slechts een blikje frisdrank aan de kassa afrekende. De situatie escaleerde toen de verdachte probeerde te ontsnappen. Gelukkig was de Oostendse politie snel ter plaatse om in te grijpen.

Bij het Prinses Stefanieplein werd hij gevat nadat hij het op een lopen had gezet toen hij door had dat hij werd betrapt op diefstal. Onder begeleiding van de wetshandhavers betaalde de verdachte alsnog voor de gestolen goederen. Een proces-verbaal werd opgesteld om de gebeurtenissen officieel te documenteren.

Winkeldiefstallen zijn helaas geen onbekend fenomeen in onze stad, en dit incident benadrukt eens te meer het belang van samenwerking tussen het winkelpersoneel en de lokale autoriteiten om dergelijke incidenten te voorkomen en aan te pakken.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments