donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Oudere dame (91) glijdt uit over frietvet

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – In een ongelukkig incident op dinsdagmiddag gleed een 91-jarige vrouw uit op frietvet dat het wegdek nabij de Sint-Petrus-en-Paulus kerk in Oostende glad maakte. De oorzaak bleek een overlopende riolering te zijn.

Gelukkig raakte de dame niet ernstig gewond, maar het incident roept vragen op over de staat van de stad. De brandweer en lokale politie kwamen ter plaatse om de situatie aan te pakken.

Een 91-jarige inwoner van Oostende, wandelend in de buurt van de Sint-Petrus-en-Paulus kerk, kwam ongelukkig ten val door een onverwachte en verraderlijke hindernis op haar pad: frietvet dat zich over het wegdek verspreidde als gevolg van een overlopende riolering.

Het slachtoffer werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en gelukkig bleken haar verwondingen niet levensbedreigend te zijn. Toch roept dit incident vragen op over de staat van de stad en de verantwoordelijkheid van de gemeente om haar straten veilig te houden voor alle bewoners, ongeacht hun leeftijd.

De brandweer was snel ter plaatse om het wegdek te reinigen en verdere ongevallen te voorkomen. Tegelijkertijd stelde de lokale politie een proces-verbaal op om de oorzaak van het incident te onderzoeken en eventuele verantwoordelijkheden vast te stellen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

2 REACTIES

  1. Désolée pour cette dame mais un accident comme celui-là devait arriver…les égoûts à Ostende sont très mal entretenus…presque tous sont pleins de saletés etc..Bon rétablissement à la personne qui malheureusement est tombée et un peu de contrôle aux travailleurs qui s’occupent de l’entretien.Les fortes pluies vont commencer,les égoûts vont déborder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments