maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Opnieuw verkeersongeval op kruispunt Seringenstraat en Elisabethlaan in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Op de hoek van de Seringenstraat en de Elisabethlaan heeft vanmorgen opnieuw een verkeersongeval plaatsgevonden. Het is inmiddels het zoveelste ongeval op deze locatie. Gelukkig vielen er geen gewonden en was er alleen sprake van blikschade.

De politie is ter plaatse gekomen om de situatie af te handelen. Het ongeval vond plaats net na de ochtendspits, maar veroorzaakte niet al te veel hinder voor het verkeer. De politie was snel ter plaatse om de situatie af te handelen en het verkeer in goede banen te leiden. Er waren geen omleidingen nodig en het verkeer kon zonder al te veel problemen zijn weg vervolgen.

Het is niet de eerste keer dat er een ongeval plaatsvindt op deze locatie. De bewoners en omwonenden van de Seringenstraat en de Elisabethlaan klagen al geruime tijd over de verkeerssituatie op deze kruising.

De gemeente Oostende heeft nog geen concrete plannen aangekondigd om de verkeerssituatie op deze locatie te verbeteren. De bewoners en omwonenden hopen echter dat er snel actie wordt ondernomen om verdere ongevallen te voorkomen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments