vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Oostendse vrouw (39) botst tegen boom en test positief op alcohol

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Een 39-jarige inwoner van Oostende veroorzaakt een verkeersincident in de Vindictivelaan, waarbij ze positief test op alcoholgebruik. Een ongelukkig incident speelde zich zondagavond af in Oostende toen een 39-jarige vrouw met haar auto tegen een boom in de Vindictivelaan botste.

Het voorval werd opgemerkt door inspecteurs van de scheepvaartpolitie, die de vrouw met haar voertuig dwars over de rijbaan aantroffen na een aanrijding met een boom in de middenberm.

Na het inschakelen van de lokale politie en hun snelle aankomst ter plaatse, werd vastgesteld dat de auto linksvoor schade had opgelopen als gevolg van het ongeval. De bestuurder, echter, weigerde aanvankelijk mee te werken met de autoriteiten.

Na een discussie over haar medewerking, onderging de vrouw een alcoholtest, waarbij ze positief testte op alcoholgebruik. Als gevolg hiervan werd haar rijbewijs voor vijftien dagen ingetrokken, en de politie bracht haar ter ontnuchtering naar het cellencomplex.

Niet alleen was de vrouw in de auto, maar ook een 49-jarige passagier bevond zich in het voertuig op het moment van het incident. Het beschadigde voertuig werd vervolgens getakeld.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments