zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Oostendse Sportraad nodigt uit tot bespreking van ambitienota

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Op dinsdag 2 mei 2023 zal de Oostendse Sportraad een thema-avond SPORT organiseren in het Vesaliusinstituut. Dit evenement biedt clubbestuurders en niet-gebonden sportbeoefenaars de kans om hun wensen en suggesties te uiten met betrekking tot sportinfrastructuur, brede sportclubondersteuning, sportpromotie en doelgroepenbeleid, niet-gebonden sportbeoefenaars, en een eigen thema.

De avond wordt gehouden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024, waarbij de Oostendse Sportraad een ambitienota opstelt die zal worden overhandigd aan alle politieke partijen. Het evenement is bedoeld voor clubbestuurders, niet-gebonden sportbeoefenaars en geïnteresseerde sportievelingen.

Het programma van de avond bestaat uit een inleiding, gevolgd door thematische praattafels in de Fonteinzaal. Er zullen tafels zijn over sportinfrastructuur (indoor en outdoor), brede sportclubondersteuning (erkenning, subsidies, vorming, evenementen…), sportpromotie en doelgroepenbeleid (schoolsport, seniorensport, G-sport…), niet-gebonden sportbeoefenaars (sporten in de ruimte! Wensen? Suggesties?) en een eigen thema. Na deze besprekingen vindt een terugkoppeling plaats in het auditorium, waarna er een receptie volgt.

Het resultaat van deze avond zal tijdens een denkdag van de Raad van Bestuur van de Sportraad worden besproken en in een ambitienota (memorandum) worden gegoten, bedoeld voor de beleidsmakers. Iedereen is welkom, maar moet zich wel registreren via een speciale link, waarbij maximaal drie bestuursleden per club zich kunnen aanmelden en elk formulier per persoon moet worden ingevuld.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. Een klimzaal hoogte + boulder gedeelte
    Zou zeer intersant zijn
    Alle oostendenaars moeten toch naar gent zeebrugge of depanne omte kunnen klimmen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments