woensdag, februari 21, 2024
spot_imgspot_img

Oostendse politie pakt 78 personen op wegens drugsbezit op Ostend Beach Festival

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Afgelopen weekend heeft de Oostendse politie tijdens het Ostend Beach Festival 78 personen opgepakt wegens drugsbezit. Opvallend is dat 39 van hen de drugs verstopt hadden in hun onderbroek.

Naar aanleiding van deze incidenten werden er 34 proces-verbalen opgesteld, terwijl 44 personen een onmiddellijke inning hebben betaald. In totaal bedraagt het geïnde bedrag 6.600 euro. Hoewel er sprake is van een lichte daling ten opzichte van vorig jaar, blijft de politie streng optreden tegen drugsbezit op het festival.

Het Ostend Beach Festival, een populair evenement dat muziek en feest combineert, trok dit jaar opnieuw veel bezoekers aan. Helaas werd het festival ook gekenmerkt door drugsgerelateerde incidenten. De Oostendse politie was echter alert en voerde gerichte controles uit om de veiligheid van de festivalgangers te waarborgen.

Tijdens de controles werden 78 personen betrapt op drugsbezit. Opmerkelijk is dat bijna de helft van hen ervoor koos om de drugs in hun onderbroek te verbergen. Dit roept vragen op over de inventiviteit van de festivalgangers en de uitdagingen waarmee de politie wordt geconfronteerd bij het detecteren van verborgen drugs.

Als gevolg van deze incidenten werden er 34 proces-verbalen opgesteld, waarbij de overtreders geconfronteerd worden met juridische gevolgen van hun acties. Daarnaast kozen 44 personen ervoor om een onmiddellijke inning te betalen, waarmee het totale bedrag van de boetes op 6.600 euro uitkwam. De politie benadrukt dat deze strikte handhaving een duidelijk signaal is dat drugsbezit op het festival niet wordt getolereerd.

Ondanks het feit dat er sprake is van een lichte daling in vergelijking met vorig jaar, blijft de politie vastbesloten om drugsbezit op Ostend Beach Festival krachtig aan te pakken. Het handhaven van de openbare veiligheid en het beschermen van de festivalgangers blijft een prioriteit voor de Oostendse politie.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments